RvIG werkt mee aan blockchain symposium op Singapore FinTech Festival

Op uitnodiging van de Nederlandse ambassade in Singapore is RvIG deze week aanwezig op het Singapore FinTech Festival.

Op donderdag 16 november a.s. organiseert de Nederlandse ambassade samen met het Dutch Blockchain Coalition een eigen symposium op het festival. Frans Rijkers, Stelselverantwoordelijke BRP bij RvIG, geeft een presentatie over de Blockchain-pilots waaraan RvIG op dit moment werkt.

De Nederlandse delegatie op het festival bestaat verder uit vertegenwoordigers van verschillende overheidsorganisaties, banken en onderzoeksinstellingen.

Singapore FinTech Festival

Met meer dan 30.000 bezoekers vanuit de hele wereld is het Singapore FinTech Festival een van de grootste congressen wereldwijd op het gebied van innovatie, blockchain en digitale identiteiten. Na een succesvol debuut in 2016 wordt van 13 tot en met 17 november 2017 de tweede editie georganiseerd.

Meer informatie kunt u lezen op de website van het Singapore Fintech Festival.