IDee 3 gepubliceerd: speciale editie NVVB-congres

De derde editie van het magazine 'IDee' van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) staat online. Dit is een speciale editie ter gelegenheid van het NVVB-congres van 18 en 19 april 2018.

Tijdens het congres geven medewerkers van RvIG een workshop over het Register Paspoortsignaleringen (RPS). Hierin worden actuele ontwikkelingen en alle facetten van het RPS toegelicht voor medewerkers van gemeenten. In de IDee krijgt u alvast een impressie van hoe het beheer van de RPS in de praktijk werkt. Het werk voor het RPS is nooit saai. RPS-medewerkers horen en lezen veel persoonlijke verhalen. Zij merken vaak dat, wanneer ze uitleggen wat het RPS precies is en dat het geen strafblad is, mensen geruster zijn. Dit en meer leest u in deze editie.

Verder leest u in dit nummer verschillende nieuwtjes op de pagina Wist u dat? en antwoorden op veelgestelde vragen over de Registratie Niet-Ingezetenen.

Gedrukte versie IDee

Soms is het ook wel prettig om een magazine op papier te kunnen lezen. Daarom kunt u tijdens het congres ook kennismaken met ons magazine in gedrukte vorm. Bij de stand van RvIG kunt u een gedrukt exemplaar krijgen van de edities 1, 2 en 3.

Kiosk

U vindt alle edities van IDee via de kiosk op magazines.rvig.nl. De meest recente versie vindt u ook via de homepage van rvig.nl (onder Uitgelicht). Als u vanuit een bepaald artikel in de IDee (terug) naar de kiosk wilt, kunt u dit doen via de menuknop links bovenaan.