Aanvraagstations en MVA’s voorzien van maandelijkse updates

Vanaf juli 2018 worden alle Aanvraagstations en het Mobiele Vingerafdrukopname Apparaat (MVA) maandelijks voorzien van Microsoft updates en antivirus updates. Door de apparatuur maandelijks bij te werken worden de beveiligingsrisico’s beperkt.

Verbinden met het netwerk

Om uw apparatuur te voorzien van de updates moet u zowel de Aanvraagstations, het MVA en de ‘reserveapparatuur’ minimaal 1 keer per 2 weken voor minstens 2 uur verbinden met het gemeentelijke netwerk.

Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat uw apparatuur niet bijgewerkt kan worden en daarom opnieuw geconfigureerd moet worden. De kosten van deze configuratie zijn voor uw rekening.

Meer informatie

Heeft u vragen over het updaten van uw apparatuur, neem dan contact op met RvIG via ons Contactcentrum: 088 900 1000 of info@rvig.nl.