TMV 2.0 in productie genomen

Op 24 oktober 2018 is de Terugmeldvoorziening (TMV) 2.0 in productie genomen. Gemeente Rotterdam had de primeur met de eerste terugmelding mét extra informatie via de Digimeldingvoorziening.

Met de nieuwe TMV kunnen afnemers van de Basisregistratie Personen (BRP) extra informatie zoals bijlagen, contactgegevens of een langere toelichting met hun terugmelding meesturen aan bijhouders van de BRP. De afnemers moeten dan wel zijn aangesloten op de Digimeldingvoorziening van Logius.

Aansluiten op Digimelding

RvIG stuurt volgende week een brief aan alle afnemers die nog niet zijn aangesloten op Digimelding. In de brief verzoeken we deze afnemers om zo snel mogelijk aan te sluiten op Digimelding. Bijhouders van de BRP krijgen een brief met informatie hoe zij hun account voor de TMV 2.0-gebruikersinterface kunnen aanvragen.

Webinar

RvIG organiseert in samenwerking met VNG-Realisatie op 15 november 2018 een webinar voor gemeenten in de rol van bijhouders. Tijdens het webinar krijgt u een demonstratie van de TMV 2.0-gebruikersinterface en laten we aan de hand van een praktijkcasus zien hoe een afnemer tot gerede twijfel komt. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de mensen (product owner en projectleider) van het project TMV 2.0.

Meld u direct aan voor het webinar.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over TMV 2.0 op onze website of neem contact met ons op.