Terugkijktip: webinar TMV 2.0 voor bijhouders

Met bijna 300 aanmeldingen was het TMV 2.0-webinar van 15 november jl. een groot succes. U kunt de uitzending vanaf vandaag terugkijken.

In het webinar vertelt de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) u, in samenwerking met VNG-Realisatie, meer over de nieuwe Terugmeldvoorziening (de TMV 2.0) voor gemeenten in de rol van bijhouders. Ook ziet u hoe uw gemeente een account aanvraagt voor de TMV 2.0-gebruikersinterface. In een (fictieve) praktijkcasus laat afnemer JustID de gemeente Westland zien hoe zij komen tot hun gerede twijfel bij het doen van terugmeldingen op de BRP.

Webinar voor afnemers

Bent u afnemer en wilt u weten hoe u kunt terugmelden op de BRP? Op 28 juni 2018 heeft RvIG in samenwerking met Logius en VNG-Realisatie een webinar voor afnemers gehouden.

Problemen met beeld of geluid

Helaas waren er enkele kijkers die problemen ondervonden met het beeld en/of geluid. Dit vinden wij erg vervelend. Onze excuses voor dit ongemak. Tijdens het webinar monitort onze technicus voortdurend de technische status van het beeld en geluid. Hierbij zijn geen problemen met beeld- en geluidsignaal geconstateerd.

U kunt controleren of uw systeemvereisten voldoen om de uitzending zonder problemen te kijken. VNG-Realisatie meldt uw klachten over het beeld en geluid in ieder aan de leverancier van de webinartool.

Vragen over terugmelden op de BRP

Heeft u misschien nog andere vragen over terugmelden op de BRP? Dan kunt u contact opnemen met RvIG via info@rvig.nl of 088-900 1000.