Successen moet je vieren: gemeente Echt-Susteren aangesloten op TMV 2.0

Donderdag 21 februari bracht een delegatie van RvIG een bezoek aan de gemeente Echt-Susteren, gelegen op het smalste stukje van Nederland.  Dit vanwege het heugelijke feit dat zij als eerste gemeente zijn aangesloten op de nieuwe gebruikersinterface van de terugmeldvoorziening BRP, TMV 2.0. Successen moet je vieren!

Na een warm onthaal door de burgemeester van Echt-Susteren, Jos Hessels, hebben we onder genot van een kop koffie en de meegebrachte taart gesproken over allerhande onderwerpen. Bijvoorbeeld over de consequenties van het zijn van een grensgemeente en het hebben van een RNI-loket. Rhodia Maas (directeur RvIG) was aanwezig middels een videoboodschap die op groot scherm aan de aanwezigen werd getoond.

Van links naar rechts: Stephen Troost, Maurice Fransen, burgemeester Hessels, Marianne den Heijer en Liesbeth van der Feen

Demo TMV 2.0

Aansluitend heeft RvIG een korte demo gegeven van de nieuwe functionaliteiten in de TMV 2.0 die per 1 juni 2019 beschikbaar komen voor gemeenten.

De demo werd enthousiast ontvangen en er werden goede vragen gesteld en suggesties gedaan. Inmiddels maakt er al een groeiend aantal gemeenten gebruik van de nieuwe gebruikersinterface en we gaan ervan uit dat de rest snel volgt.

Mocht u nog vragen of suggesties hebben dan kunt u contact opnemen met de Frontoffice (voorheen Contactcentrum) van RvIG: 088 900 1000.