Nieuwe editie van LAA Magazine gepubliceerd

Sinds 1 oktober 2019 is de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit een activiteit van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG). Met plezier maken we u dan ook attent op de publicatie van de 21e editie van het LAA Magazine.

In deze editie

LAA helpt op veel fronten. In de 21e editie van LAA Magazine leest u hoe de gemeente Nijmegen diverse manieren van risicogericht adresonderzoek heeft ervaren en welke voor Nijmegen het beste werkt. Ook krijgt u een inkijkje in de pilot met het CJIB om schuldenproblematiek snel in beeld te brengen.

Adresonderzoek met LAA komt bij de mensen thuis, maar wel pas als daar een stevige aanleiding voor is. In de contactbijeenkomsten hebben we hier extra aandacht voor door met elkaar ‘verwonderpunten’ te bespreken. Dit zijn situaties waarin je niet zomaar een wijziging doorvoert in de Basisregistratie Personen, maar eerst onderzoek doet.

Verder stellen onze nieuwe ambassadeurs Corina Willemse en Sabine Thissen zich voor en vindt u in deze editie weer de actuele signalenplanning en inrichting van onze overleggroepen.

Meer lezen?

Bent u sinds kort betrokken of benieuwd naar meer over LAA? Kijk eens in eerdere edities van LAA Magazine. Of bezoek onze online community, Pleio-LAA, waar deelnemers aan LAA (na inloggen) nog meer informatie vinden.

Vragen of tips?

Laat het ons weten! Mail hiervoor naar info@rvig.nl of bel: 088 900 1000.