Editie 11 online magazine van RvIG gepubliceerd

De 11e editie van de IDee is vandaag gepubliceerd. De IDee is een online magazine van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG).

In deze editie

In deze editie onder andere:

  • Sinds 3 februari 2019 kunnen ook levenloos geboren kinderen worden opgenomen in de Basisregistratie Personen (BRP). In deze editie lees je hoe de gemeente Krimpenerwaard op een persoonlijke manier omgaat met deze registraties.
  • De Fotomatrix is vernieuwd. Dit hulpmiddel voor mensen die pasfoto’s voor identiteitsdocumenten controleren, is aangepast om het beter af te stemmen op de wensen en eisen van deze tijd.
  • RvIG is samen met andere partijen begonnen aan een experiment op het gebied van pensioenadministratie. Als er positieve resultaten uitkomen, kan er in de toekomst mogelijk veel worden bespaard op de administratiekosten voor pensioenen.
  • Tot slot vragen we de lezers van het magazine wat zij ervan vinden. Laat het ons weten via de enquête. Alvast bedankt!

Je vindt alle edities van 'IDee' via de kiosk op magazines.rvig.nl.

Vanuit een bepaalde editie of een artikel zie je steeds de menuknop linksboven in je venster. Via dit menu vind je de complete inhoud van de editie. Dus ook de artikelen die niet op de coverpagina staan. En abonnees van de nieuwsbrief RvIG krijgen een attendering bij het verschijnen van een nieuwe editie.