Nieuwe editie van LAA Magazine gepubliceerd

In deze bijzondere tijd proberen we de LAA activiteiten zo goed mogelijk in stand te houden. Zo ook de werkzaamheden voor het LAA Magazine, met veel enthousiasme bieden we dan ook de 22e editie van het LAA Magazine aan, nu alleen wel vanuit huis.

In deze editie

In deze editie van het LAA Magazine lees je meer over de LAA-contactbijeenkomst van 3 maart in Naaldwijk. Deze stond in het teken van valse huurovereenkomsten. Waaraan herken je een valse huurovereenkomst? Hoe handel je naar aanleiding van een huisbezoek? Een van de deelnemers kijkt terug op een interessante middag en vertelt enthousiast over zijn bevindingen.

Ook geeft de gemeente Alkmaar een inkijk in hun werkzaamheden. Zij nemen deel aan de pilot Intergemeentelijke Schijnverlating van LAA. Bij schijnverlating zijn partners administratief gescheiden, maar wonen ze in werkelijkheid onder één dak. Welke situaties komen medewerkers van gemeenten zoal tegen, waar lopen ze tegen aan en hoe pakken zij het op?

De Gemeente Delft is ook aangesloten bij de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit, de deelname aan LAA werpt zijn vruchten af. Dit resulteert bijvoorbeeld in meer bewustwording bij studenten rondom in- en uitschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP).

Meer lezen?

Ben je sinds kort betrokken bij of benieuwd naar LAA? Kijk eens in eerdere edities van LAA Magazine. Of bezoek onze online community, Pleio-LAA, waar deelnemers aan LAA (na inloggen) nog meer informatie vinden.

Vragen of tips?

Laat het ons weten! Mail hiervoor naar info@rvig.nl.