Levering reisdocumenten rond de feestdagen van 2020

Tijdens de komende feestdagen (Koningsdag, 5 mei Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag) worden er geen paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten afgeleverd. De paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten die u tijdens de feestdagen zou ontvangen, worden op de eerstvolgende werkdag afgeleverd.

Spoedaanvragen

Wanneer op de dag vóór de feestdag een spoedaanvraag wordt gedaan, moet Identiteit & Diensten de aanvraag vóór 16.00 uur ontvangen hebben om op de eerstvolgende werkdag te kunnen leveren.

Ontvangstbevoegde

Het is mogelijk dat uw uitgiftelocatie(s) eventueel nog op andere dagen in deze periode gesloten is/zijn. Wij gaan ervan uit dat u als gemeente reeds met Identiteit & Diensten afspraken heeft gemaakt over betreffende periode.