Nieuwe editie LAA Magazine gepubliceerd

De 23ste editie van het online magazine over de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA) van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) is gepubliceerd.

In deze editie

Deze editie is samengesteld met veel aandacht voor ervaringen met werken in de coronatijd. Gemeenten en afnemers komen aan het woord.
We hebben aan een aantal gemeenten gevraagd wat er mogelijk is om LAA-signalen op te pakken nu de maatregelen rondom het coronavirus van kracht zijn. Zijn er nog huisbezoeken mogelijk? Lees het hele artikel Hoe gaan gemeenten om met LAA in coronatijd.
Ook vertellen een gemeente en een afnemer over het bijwonen van digitale bijeenkomsten. Ben je benieuwd? Lees erover in Ervaringen digitale bijeenkomsten.
Wist je dat er nieuwe visuele werkinstructies zijn gemaakt om gemeenten te helpen bij het uitvoeren van een goed adresonderzoek. Welke instructies dat zijn, lees je in Werkinstructies ontwikkelsignalen LAA gevisualiseerd.

Meer lezen?

Ben je sinds kort betrokken bij of benieuwd naar LAA? Kijk eens in eerdere edities van LAA Magazine. Of bezoek onze online community, Pleio-LAA, waar deelnemers aan LAA (na inloggen) nog meer informatie vinden.

Vragen of tips?

Laat het ons weten! Mail hiervoor naar info@rvig.nl.