Wie-is-wie lijst vervalt per 1 oktober 2020

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) verstrekt al jaren de ‘Wie-is-wie lijst’. In deze lijst zijn de gegevens opgenomen van contactpersonen van de organisaties (afnemers en gemeenten) die betrokken zijn bij de Basisregistratie Personen (BRP) en Reisdocumenten.

De huidige manier van toegang geven tot de wie-is-wie lijst voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en is daarom niet langer houdbaar. Daarnaast is de lijst in zijn huidige vorm niet goed te onderhouden. Daarom stopt RvIG dan ook per 1 oktober 2020 met het verstrekken van deze gegevens en komt de huidige wie-is-wie lijst te vervallen. Wel gaan we op zoek naar andere mogelijkheden en kanalen om de contactinformatie onderling met elkaar uit te kunnen wisselen. We streven ernaar u hier begin 2021 verder over te informeren.