Geen ondersteuning Internet Explorer vanaf 1 januari 2021

Om RvIG applicaties te benaderen wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van webbrowsers, waaronder de verouderde Internet Explorer versie 11 (of nog lager). Deze versie(s) worden niet of nauwelijks meer onderhouden door Microsoft (zijn “End of Live”) met alle veiligheidsrisico’s en performance problemen van dien.

RvIG stopt vanaf 1 januari 2021 met het testen van nieuwe applicatiesoftware release tegen Internet Explorer. Dit kan betekenen dat er, na uitrol van nieuwe applicatiesoftware release, een kans bestaat dat bepaalde functionaliteiten niet goed meer functioneren bij gebruik van Internet Explorer. Wij adviseren u om de opvolger Microsoft Edge te gebruiken.

Naast Microsoft Edge ondersteunt RvIG vanaf 1 januari 2021 de volgende webbrowsers: Mozilla Firefox, Google Chrome en Google Chromium. Wij adviseren u om altijd de laatste of één na laatste versie van deze browsers te gebruiken.
Voor vragen ten aanzien van uw webbrowser kunt u zich richten tot uw ICT dienstverlener.