Vervanging certificaten PIVA-V proef- en productieomgeving

Alle PKIoverheid certificaten die onder de G3 root zijn uitgegeven, moeten worden vervangen vóór 31-12-2020. 
Ook RvIG moet deze vervanging uitvoeren op zowel de PIVA-V proef- als de productie-omgeving. Certificaten van PIVA-V staan in ZIP-bestanden. Ze zijn in gebruik vanaf 15 december 2020.

Op dinsdag 15-12-2020 om 7:00 uur (2:00 uur in Caribisch Nederland) vervangt RvIG het huidige servercertificaat van de PIVA-V proefomgeving. 

Op dinsdag 15-12-2020 om 7:30 uur (2:30 uur in Caribisch Nederland) vervangt RvIG het huidige servercertificaat van de PIVA-V productieomgeving.

De certificaten staan in zip-bestand op onderstaande pagina. 

Op zowel de productie- als de proefomgeving worden de servercertificaten geïnstalleerd die in de plaats komen van de huidige certificaten. De nieuwe certificaten kunnen, indien van toepassing, alvast náást het huidige servercertificaat worden geplaatst.

Impact dienstverlening

Wanneer het systeem de identiteit verifieert aan de hand van het vertrouwen in de certificaatketen van PKIoverheid, zorg er dan voor dat de op onderstaande pagina vermelde Certificaat Autoriteit certificaten worden vertrouwd. 

Meer informatie

Neem indien van toepassing zo snel mogelijk contact op met je ICT-afdeling en/of leverancier of deze wijziging impact heeft op jouw systeem. 
Mochten hier verder nog vragen over zijn, neem dan contact op met de Frontoffice van RvIG: info@rvig.nl of telefoonnummer 088 900 1000.