Aanpassing IP-adressen voor downloaden A-nummers

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens migreert zijn diensten naar een nieuw IT-platform. Dit doen we om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarmaken. Dit betekent onder andere dat zowel het Diginetwerk- als het Gemnet IP-adres om A-nummers te kunnen downloaden verandert.

Code op beelscherm

Downloaden van de A-nummers kan sinds 14 december 2020 via ‘filetransfer-diginetwerk.idm.diginetwerk.net’. Aanvragers van A-nummers worden op deze verandering geattendeerd op het moment van de aanvraag.

Organisaties die geen gebruik maken van deze DNS-naam kunnen gebruik maken van een van de onderliggende IP- adressen:

Diginetwerk IP-adres = 145.21.226.101

Gemnet IP-adres = 10.250.86.18

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Frontoffice via info@rvig.nl.