Deelnemers gezocht voor online draagvlakonderzoek vID

We doen onderzoek naar het ontwikkelen van een virtuele identiteit (vID). Een vID is de digitale variant van je vertrouwde paspoort of ID-kaart in de vorm van een app op je smartphone. Met de app is het in de toekomst mogelijk om digitaal te laten zien wie je bent en kun je bijvoorbeeld reizen naar het buitenland.

Voor wie is het draagvlak onderzoek bedoeld?

We vinden het belangrijk dat iedereen de vID-app straks kan aanvragen en gebruiken. Om die reden maakt ook een draagvlakonderzoek deel uit van het onderzoektraject naar de ontwikkeling van een vID. Voor dit draagvlakonderzoek wordt een online vragenlijst ingezet. We nodigen je uit om deel te nemen als een of meer van onderstaande uitspraken voor jou geldt:

  • Ik heb een visuele beperking.
  • Ik heb een auditieve beperking.
  • Ik ben licht verstandelijke beperkt.
  • Ik heb een motorische beperking (Trillen met je hand/arm).
  • Ik heb moeite met de Nederlandse taal.
  • Ik ben minder vaardig met mijn mobiele telefoon.

Wat kun je doen?

Je kunt helpen door de online vragenlijst in te vullen (zie link naar vragenlijst hieronder). Wij willen graag weten wat je van de vID-app vindt. Jouw mening draagt bij aan de ontwikkeling van een vID die toegankelijk is. Geef daarom zo goed mogelijk antwoord op de vragen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 12 minuten. We kunnen niet zien van wie de antwoorden zijn. De antwoorden zullen na het onderzoek worden vernietigd.

Hoe kun je deelnemen aan het draagvlakonderzoek?

Als je wilt deelnemen, klik dan op onderstaande link:
Start de online vragenlijst.

Of kopieer de volgende link in je browser om de vragenlijst te starten:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aIX1AoDc3kmkjfwmxSdoh-KNO9Gf_ehEqUPwDejRLaBUQVgyUTFKNU9PVDI4VjlYWkM4MTJIQjRBTy4u

Meer informatie

Wil je meer weten over een vID? Bekijk de video of lees de eerder verschenen publicaties in ons online magazine IDee. Klik hiervoor op onderstaande link.

Video:

Publicaties:


Heb je vragen over het draagvlakonderzoek? Neem dan contact op met onze Frontoffice, info@rvig.nl of bel naar: 088-900 1000.