Geen berichtenverkeer met Amsterdam tijdens migratieweekend

Tussen donderdagavond 9 en dinsdag 14 september 2021 stapt de gemeente Amsterdam over naar een andere burgerzakenapplicatie. Berichtenverkeer wordt dan beperkt afgehandeld.

Tussen donderdagavond 9 en dinsdag 14 september 2021 stapt de gemeente Amsterdam over naar een andere burgerzakenapplicatie. Tijdens deze dagen vindt de migratie van persoonsgegevens plaats. Dat betekent dat in genoemde periode beperkt berichtenverkeer wordt afgehandeld. Op donderdag 9 september 2021 wordt in de gemeente Amsterdam het berichtenverkeer uitgezet. De applicatieleverancier en de gemeente Amsterdam streven ernaar om het berichtenverkeer in de loop van maandag 13 september weer te hervatten.

Om zoveel mogelijk te voorkomen dat een intergemeentelijke cyclus wordt onderbroken zal de gemeente Amsterdam geen cyclus voor vervolginschrijvingen opstarten vanaf maandag 6 tot en met donderdag 9 september 2021. De gemeente Amsterdam vraagt aan gemeenten om hier rekening mee te houden en, indien mogelijk, geen vervolginschrijvingen te starten in de periode maandag 6 tot en met donderdag 9 september 2021.

Vanaf dinsdag 14 september 2021 neemt de gemeente Amsterdam weer volledig deel aan het berichtenverkeer.