Bas den Hollander wordt algemeen directeur RvIG

Bas den Hollander wordt met ingang van 1 mei algemeen directeur Rijksdienst voor Identiteitsgegevens bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Bas den Hollander is nu directeur Digitale Samenleving bij BZK. Na zijn studie heeft hij als consultant gewerkt en diverse rollen bij de gemeente Rotterdam vervuld. Daarna is hij overgestapt naar ABD Interim, waar hij diverse interim-opdrachten vervulde, onder meer bij het ministerie van Justitie en Veiligheid en bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beeld: ©Vincent Metzels

Bas den Hollander: “Ik heb bijzonder veel zin om aan de slag te gaan bij deze mooie organisatie, waar ik de afgelopen drie jaar met grote regelmaat mee samen heb mogen werken. Een goede dienstverlening staat of valt met veilige en betrouwbare identiteits­gegevens. Ik ben dan ook trots en verheugd om hier vanuit mijn nieuwe rol aan mee te mogen werken.”