Spoedleveringen paspoort en identiteitskaarten gaan eind augustus door

Op 26 juli lieten wij weten dat spoedleveringen van paspoorten en identiteitskaarten op 26 augustus niet mogelijk zou zijn.  Omdat een tijdelijke onderbreking van de productie niet meer nodig is, kan de levering van spoedaanvragen gewoon doorgaan zoals normaal gesproken het geval is.

Spoedaanvragen tussen woensdag 24 augustus om 16.00 uur (Nederlandse tijd) tot donderdag 25 augustus tot 16.00 uur (Nederlandse tijd) worden volgens de gebruikelijke levertijd geleverd op vrijdag 26 augustus. Ons eerdere advies om tussen woensdag 24 augustus om 16.00 uur (Nederlandse tijd) tot donderdag 25 augustus tot 16.00 uur (Nederlandse tijd) geen afspraken voor spoedaanvragen in te plannen, vervalt.


Met vragen kunnen gemeenten terecht bij de Frontoffice van RvIG, telefonisch bereikbaar op: 088 900 1000 (lokaal tarief) of per mail: info@rvig.nl.