Nieuwe website RvIG.nl 1 juni online

Binnenkort ziet RvIG.nl er heel anders uit. Met een nieuw design en een duidelijke indeling is onze website weer up-to-date.

Wat is er nieuw?

Op de homepage staan straks 2 ingangen: 1 voor professionals en 1 voor burgers.
De titels van de onderwerpen zijn hetzelfde, de tekst erachter is toegespitst op de doelgroep.
Nadat je op een hoofdonderwerp hebt geklikt komt je op een zogenaamde landingspagina. Je vindt hier in één oogopslag alle informatie die bij het onderwerp hoort zonder dat je veel door hoeft te klikken.

Toegankelijkheid

Om de website toegankelijk te maken voor iedereen zijn veel pdf’s (maar nog niet allemaal) omgezet naar html/tekstpagina’s. Als dit grote brochures of handleidingen zijn dan staat er in de linkerkantlijn een hoofdstukindeling waarmee je gelijk naar het goede hoofdstuk kunt klikken.
Een andere belangrijke wijziging is de verbetering van de zoekmachine zodat het zoekresultaat beter te filteren is.

We denken dat we je met de nieuwe website nog beter van informatie kunnen voorzien.

Wat betekent dit verder?

Het gevolg van deze wijziging is wel dat favorieten in de browser en opgeslagen url's niet meer werken. We proberen het zo goed mogelijk op te lossen door de redirects in te stellen. De url van de oude pagina wordt dan doorgesluisd naar de nieuwe pagina. Deze redirect zal in de meeste gevallen leiden naar de nieuwe landingspagina van het betreffende onderwerp. 

Vragen en suggesties

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de website dan horen wij dat graag.
Mail deze naar het mailadres van RvIG: info@rvig.nl.