23 juni Onderhoud Basisregister reisdocumenten en Verificatieregister

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

Op zondag 23 juni 2019 tussen 09.00 en 14.00 uur vindt gepland onderhoud plaats op de productieomgevingen van het Basisregister reisdocumenten en het Verificatieregister.

Impact dienstverlening

Het Verificatieregister blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Mocht u echter toch problemen ondervinden met de bereikbaarheid van het Verificatieregister, neem dan contact met ons op. Tijdens de werkzaamheden kan het voor komen dat het Basisregister periodiek onbereikbaar is.
 
Op de website wordt u geïnformeerd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Frontoffice (voorheen: Contactcentrum) van RvIG: telefoonnummer 088 900 1000 of info@rvig.nl.