Overslaan en naar de inhoud gaan

Actueel

 • Start vervolgonderzoek naar digitale pasfoto voor paspoort en identiteitskaart

  De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) start met vervolgonderzoek naar het maken van een digitale pasfoto voor het paspoort en Nederlandse identiteitskaart op de locatie van de aanvraag. De eerste proef vindt plaats vanaf 11 december bij gemeente Lopik. De andere proeven staan gepland in januari en februari 2024 bij gemeenten Tubbergen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

 • Levering reisdocumenten rond de feestdagen

  Rond de Kerstdagen en rond de jaarwisseling wordt de levering van reisdocumenten aangepast. Dit heeft gevolgen voor reisdocumenten die op 22 en 29 december aangevraagd worden.

 • Online formulier versnelt inschrijving bij RNI-loketten

  Om het inschrijven in de Registratie Niet-ingezetenen (RNI) te verbeteren, is hard gewerkt aan een online inschrijfformulier. Niet-ingezetenen kunnen voortaan zelf, voorafgaand aan het inschrijven bij het RNI-loket, hun gegevens invullen op het online inschrijfformulier. Het formulier is beschikbaar in 15 talen.

 • Vervanging servercertificaten PIVA-V

  Op donderdag 16 november verlopen de servercertificaten van PIVA-V. Op woensdag 15 november vervangt RvIG om 8.00 uur het huidige servercertificaat van de PIVA-V proefomgeving en productieomgeving.

Scroll naar boven