Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact met RvIG

Op deze pagina vind je de contactgegevens van RvIG en lees je ook welke vragen je aan ons kunt stellen en voor welke vragen je de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) kunt benaderen.

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) zit in het in Rijkskantoor Beatrixpark, Wilhelmina van Pruisenweg 52, 2595AN in Den Haag. Ons postadres is postbus 10451, 2501 HL Den Haag.

De Frontoffice van RvIG is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur via 088-9001000. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rvig.nl. Vanuit het buitenland bel je naar: +31 70 751 1000.

Wij willen onze klanten graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Om dat te kunnen doen, hebben we huisregels opgesteld om het telefonische en schriftelijke contact zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Persvragen

Journalisten met vragen over de werkzaamheden van RvIG kunnen contact opnemen met Anna Wijers, woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, via 06-51 03 53 64, anna.wijers@minbzk.nl of één van de andere woordvoerders van het ministerie van BZK.

Bezoekadres en bereikbaarheid

Het kantoor ligt op 3 minuten loopafstand van NS-station Den Haag Laan van NOI.

Als je RvIG bezoekt, meldt je contactpersoon je aan bij de receptie. Bij binnenkomst moet je je kunnen identificeren. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee. Je ontvangt een bezoekerspas.

Parkeren

Kom je met de auto? RvIG heeft een beperkt aantal parkeerplekken voor bezoekers in de ondergrondse parkeergarage. De ingang van de garage bevindt zich aan de spoorzijde van het gebouw. Via je contactpersoon kun je een parkeerplek reserveren. Voor de reservering is je kenteken nodig.

Fietsenstalling

Kom je met de fiets? Tegenover de hoofdingang van het Beatrixpark bevindt zich een aantal fietsenrekken, waarin je je fiets kwijt kunt. Ook is er een stalling voor bezoekers met een Rijkspas.

Wie benader je voor welk onderwerp

Frontoffice RvIG voor:

 • Wet- en regelgeving
  - Bijhoudingsprocedures
  - Correctieprocedures
 • Reisdocumenten
 • BSN
  - Fouten BSN
 • PIVA
  - Koppeling BRP Openbare Lichamen en Caribische landen
 • Overig
  - Kwaliteitsmonitor
  - Terugmeldvoorziening
  - Adreskwaliteit
  - Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP)
  - Registratie Niet-ingezetenen (RNI)
  - Logisch Ontwerp (LO)
  - eID

NVVB Adviesbureau

 • Basisautorisatie
  - Burgerlijke stand
  - Afstammingsrecht
  - Familierecht
  - Naamsrecht
  - Rijbewijs
  - Identiteitsdocumenten
  - Vreemdelingenrecht
  - Landeninformatie
  - Huisvesting
  - Gegevensverstrekking
  - Nationaliteitsrecht
  - Optie en naturalisatie
  - Brondocumenten
  - Huwelijk
  - Echtscheiding
  - Geregistreerd partnerschap
  - Internationaal privaatrecht
  - Overlijden
  - Verklaring omtrent het gedrag
  - Gezag
  - Verkiezingen
Scroll naar boven