Overslaan en naar de inhoud gaan

Help

Op deze pagina vind je informatie over de website van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens.

Contact met de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens

Werkzaam bij een gemeente of afnemer? Heb je een vraag over bijvoorbeeld een procedure uit de Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP) of een artikel uit de Paspoortwet? Stel je vraag aan de Frontoffice van RvIG. Vragen, opmerkingen of suggesties over deze website kun je doorgeven via info@rvig.nl.

Toegankelijkheid

De site van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens is te bekijken met vrijwel alle browsers.

Documenten downloaden

Veel documenten zijn opgemaakt in pdf-formaat. Om deze te kunnen lezen, heb je een programma als Acrobat Reader of Foxit Reader nodig. Of kijk op deze lijst met (gratis) alternatieven.

Op de website staan ook een aantal tekstbestanden en spreadsheets. Deze zijn niet alleen te openen met Microsoft Office, maar vaak ook met gratis alternatieven als LibreOffice en Open Office.

Tekstgrootte

Je kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

  • De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kun je de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verander je de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.
  • Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kun je ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Copyright

Meer informatie over het gebruik van tekst en beeld van deze site vind je onder Copyright.
 

Scroll naar boven