Overslaan en naar de inhoud gaan

Help mee de zelfevaluatie BRP te verbeteren

RvIG is op zoek naar jouw input om de zelfevaluatie BRP te verbeteren. De zelfevaluatie is een instrument die gemeenten helpt om de kwaliteit van hun Basisregistratie Personen (BRP) te beoordelen.

Samen met gemeenten, de NVVB en de VNG heeft RvIG een set van toetsbare normen geïntroduceerd in de zelfevaluatie van 2023. Deze normen helpen jou en de gemeente om de kwaliteit van de BRP op een objectieve en betrouwbare manier te meten.

Doe mee aan de vragenlijst!

We willen graag weten wat jij, namens jouw gemeente, van de nieuwe normen vindt. Eerder deze week ontving elke gemeente een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Is de uitnodiging aan je aandacht ontsnapt, vul dan de vragenlijst in via deze link en help ons de zelfevaluatie BRP nog beter te maken.

Het invullen van de vragenlijst kost slechts 15-20 minuten van je tijd en je kan je antwoorden anoniem doorgeven. De deadline voor het insturen van de vragenlijst is dinsdag 26 maart.

Continu in ontwikkeling

De zelfevaluatie en de BRP zijn continu in ontwikkeling. Met jouw feedback draag je bij aan een betere kwaliteit van de BRP. De resultaten van het onderzoek worden gedeeld met alle gemeenten op het NVVB Jaarcongres op 17 en 18 april. Aansluitend ontvang je de rapportage per e-mail.

Samen gaan we voor een kwalitatieve BRP!

 

 

Delen

Scroll naar boven