Overslaan en naar de inhoud gaan

Publieksteksten KopieID app

Onderstaande publieksteksten voor de KopieID-app zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld de website, sociale media en persoonlijke toelichting.

Je huurt een auto, checkt in bij een hotel of sluit een abonnement af... Er zijn tal van momenten waarop een kopie van je identiteitsdocument gevraagd wordt, maar niet in alle gevallen mag dit. Moet je toch een kopie van je identiteitsdocument geven? Met de KopieID-app maak je veilig een kopie van je identiteitsdocumenten, waarmee je jouw identiteitsgegevens en je privacy beschermt. Dit kan nu nog eenvoudiger met de recent vernieuwde versie van de app. De gratis app is beschikbaar in de App Store of Google Play Store.


Maak een veilige kopie van je identiteitsdocument met de KopieID-app. Dit kan nu nog eenvoudiger met de recent vernieuwde versie van de app. Door overbodige gegevens door te strepen en de kopie te voorzien van een watermerk, bescherm je de kopie en wordt het voor oplichters moeilijker om jouw gegevens te misbruiken. Download de gratis app in de App Store of Google Play Store.


Bescherm je identiteitsgegevens met de KopieID-app. Zo maak je het oplichters moeilijker om jouw gegevens te misbruiken en verklein je de kans op identiteitsfraude. Moet je toch een kopie van je identiteitsdocument geven? Doe dit dan zo veilig mogelijk en gebruik de KopieID-app. Met deze app streep je gegevens door die de ontvanger niet nodig heeft en schrijf je de datum en het doel op waarvoor je de kopie geeft. Download de gratis app in de App Store of Google Play Store.


Ga je binnenkort op vakantie? In Nederland mag een eigenaar van een hotel, bed & breakfast of camping je identiteitsdocument niet tijdelijk innemen of er een kopie van maken. Men is wel verplicht om een aantal persoonsgegevens die op jouw identiteitsdocument staan te noteren. In het buitenland kunnen andere regels gelden. Mocht je daar toch een kopie af moeten geven? Doe dit dan zo veilig mogelijk en gebruik de KopieID-app. Met deze app streep je overbodige gegevens op jouw identiteitsdocument door en schrijf je op de kopie de datum en het doel waarvoor je de kopie geeft. Download de gratis app in de App Store of Google Play Store.


Ga je binnenkort op kamers en moet je een kopie van je identiteitsdocument geven? Doe dit zo veilig mogelijk en gebruik de KopieID-app, hiermee kan je de datum en het doel waarvoor je de kopie geeft op de kopie vermelden. Download de gratis app in de App Store of Google Play Store. Wist je dat het niet nodig is om bij een inschrijving of bezichtiging om een kopie van je identiteitsdocument te geven?


Huur je een auto of maak je een proefrit? Dan mag de verhuurder of verkoper een kopie van je identiteitsdocument vragen. Doe dit zo veilig mogelijk en gebruik de KopieID-app. Met deze app streep je overbodige gegevens op jouw identiteitsdocument door en schrijf je op de kopie de datum en het doel waarvoor je de kopie geeft. Download de gratis app in de App Store of Google Play Store. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Scroll naar boven