Overslaan en naar de inhoud gaan

Technische documentatie BRP

Intro

Hier vind je alle technische documentatie rondom (het beheer van) de Basisregistratie Personen.

De servercertificaten die voorheen op de website stonden publiceren we nu op het platform GitHub. Een uitleg hoe GitHub werkt en een link naar de juiste plek op het platform staat ook op deze pagina.

Vragen?

088 900 1000
Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Nieuws

  • Experimentbesluit dataminimalisatie BRP treedt in werking

    Op maandag 22 april treedt het Experimentbesluit dataminimalisatie Basisregistratie Personen (BRP) in werking. Hiermee wordt het voor RvIG wettelijk mogelijk om informatieproducten te leveren aan BRP-afnemers die deelnemen aan het experiment. Zoals bijvoorbeeld de leeftijd in plaats van de geboortedatum, de aanschrijfwijze in plaats van een set gegevens over de naam of direct bruikbare informatie over gezag. Deelnemers aan het experiment verwerken hierdoor minder persoonsgegevens, waardoor zij beter kunnen voldoen aan de AVG.

  • LO BRP 2024.Q2 in werking getreden

    Vanaf vandaag, maandag 22 april, treedt versie 2024.Q2 van het Logisch Ontwerp BRP (LO BRP) in werking. In deze nieuwe versie van het LO zijn vier wijzigingen opgenomen.

  • Stand en workshops goed bezocht tijdens NVVB jaarcongres

    Op 17 en 18 april was RvIG aanwezig op het NVVB jaarcongres. Dit congres, dat jaarlijks speciaal voor medewerkers burgerzaken georganiseerd wordt, is goed bezocht. We kijken terug op een geslaagde deelname. Naast onze informatiestand hebben we tijdens het congres ook vijf workshops verzorgd.

Scroll naar boven