Overslaan en naar de inhoud gaan

Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties

Intro

Het Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties (MFO) is onderdeel van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG). Het MFO helpt bedrijven en overheidsorganisaties bij het corrigeren van een fout in een overheidsregistratie.

We ondersteunen overheidsorganisaties ook met advies en coördinerende werkzaamheden. Zo werken we mee aan een nog betere kwaliteit van overheidsregistraties.

Wil je een melding doen als particulier, als bedrijf of ZZP'er?

Klik dan hier voor een van de formulieren op een andere pagina.

Van een melding die gedaan is via een formulier krijg je altijd een ontvangstbevestiging per mail. Als je geen mail hebt gekregen, neem dan contact met ons op.

 

Vragen?

088 900 1000
Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Nieuws

  • Stand en workshops goed bezocht tijdens NVVB jaarcongres

    Op 17 en 18 april was RvIG aanwezig op het NVVB jaarcongres. Dit congres, dat jaarlijks speciaal voor medewerkers burgerzaken georganiseerd wordt, is goed bezocht. We kijken terug op een geslaagde deelname. Naast onze informatiestand hebben we tijdens het congres ook vijf workshops verzorgd.

  • Bescherm je identiteitsgegevens tegen misbruik met de vernieuwde KopieID-app

    Je huurt een auto, checkt in bij een hotel of sluit een abonnement af... Er zijn tal van momenten waarop een kopie van je identiteitsdocument gevraagd wordt, maar niet in alle gevallen mag dit. Met de KopieID-app maak je veilig een kopie van je identiteitsdocumenten, waarmee je jouw identiteitsgegevens en je privacy beschermt. Dit kan nu nog eenvoudiger met de recent vernieuwde versie van de app. De gratis app is beschikbaar in de App Store of Google Play Store.

  • Versie 3.11 HUP beschikbaar

    Met ingang van maandag 1 april treedt versie 3.11 van de Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP) BRP in werking. In deze versie van de HUP zijn diverse teksten gewijzigd of toegevoegd.

Scroll naar boven