Terugmeldvoorziening 2.0 voor bijhouders

De Terugmeldvoorziening (TMV) is een geautomatiseerd systeem voor het melden van vermoedelijke fouten. Lees hoe u als bijhouder van de BRPĀ  aan kunt sluiten.

Met de TMV 2.0 beschikt u als bijhouder over o.a. de volgende functionaliteiten: Afnemers kunnen straks hun contactgegevens en maximaal 5 bijlages met een terugmelding aan u meezenden. Ook kunnen zij een extra lange toelichting schrijven. Dit draagt bij aan de verhoging van de kwaliteit van de terugmeldingen en daarmee de kwaliteit van de BRP.

Belangrijkste veranderingen

De TMV 2.0 niet meer gekoppeld aan een persoonslijst (dus geen terugmelddossier). De TMV 2.0 is niet aan de GBA-V gekoppeld en daarmee een zelfstandige voorziening. U krijgt alle terugmeldingen een-op-een doorgestuurd.

TMV 2.0 werkt met de Digimelding koppelvlakstandaard (DMKS). Deze standaard wordt beheerd door Logius en beschrijft de koppeling tussen u als bijhouder en de TMV 2.0 van RvIG. De standaard is beschreven op de website van Logius. Op deze pagina vindt u een handleiding voor het toepassen van de Digimeldingstandaard op de communicatie tussen de TMV 2.0 en de bijhouder. U kunt al dan niet met tussenkomst van uw leverancier, uw lokale terugmeldfaciliteiten op de TMV 2.0 aansluiten door middel van een webservice of gebruikmaken van de TMV 2.0-gebruikersinterface van RvIG.

Heeft u vragen?

Bekijk het document Vraag en antwoord TMV 2.0 voor bijhouders.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de Frontoffice van RvIG via 088 - 900 1000 of info@rvig.nl zodat zij u verder kunnen helpen.